GOMES Media

Equestrian photography | News | Media management

Nieuws

Daniel Bachmann Andersen verder op eigen benen

De Deense Grand Prix-ruiter Daniel Bachmann Andersen verlaat Blue Hors en zal zelfstandig verder gaan met zijn vrouw Tiril Bachmann. Bachmann Andersen was ruim 6 jaar in dienst bij Blue Hors. De afgelopen jaren was hij van onschatbare waarde voor het Deense dressuurteam.

Daniel en Zack | (c) 2019 GM

Daniel Bachmann kwam als 15-jarige terecht bij Blue Hors toen hij stage kwam lopen. Daarna vertrok hij naar Rudolf Zeilinger in Duitsland waarna hij vervolgens weer terugkeerde naar zijn thuisland en kwam hij weer bij Blue Hors terecht. In 2015 reed hij met Blue Hors Loxana mee op de Europese Kampioenschappen in Aachen. Ook behaalde hij een tiende plaats op de Wereldruiterspelen in Tryon 2018 en een individuele zevende plaats op de recente Europese Kampioenschappen in Rotterdam vorig jaar. Met Blue Hors Zack en Blue Hors Don Olymbrio wist hij de afgelopen jaren veel successen te boeken. Andere paarden die hij afgelopen jaren internationaal heeft uitgebracht waren Blue Hors Hotline, Blue Hors Zee Me Blue en Blue Hors Bentley.

Blue Hors Don Olymbrio kwam eind vorig jaar al onder het zadel bij Agnete Kirk Thinggaard, die daarvoor ook al Blue Hors Veneziano overnam. Nu zal Thinggaard ook Blue Hors Zepter overnemen. Bachmann Andersen zal samen met zijn vrouw zijn eigen dressuurstal richten en neemt per eind juni afscheid van de Deense stal.


Bron: Blue Hors/GOMES Media

Foto: Daniel Bachmann Andersen en Blue Hors Zack wonnen de Wereldbeker van Den Bosch 2018 | (c) GOMES Media

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koen is allround in media. Hij is fotograaf en journalist en schrijft alle artikelen voor de website. Al jaren is hij bevlogen in de internationale paardensportwereld en reist hiervoor de hele wereld over.
Translate