Het deelnemersveld voor The Dutch Masters in ‘s-Hertogenbosch, dat van 12 tot en met 15 maart plaatsvindt in de Brabanthallen, is ook dit jaar weer gevuld met topruiters waar je van kan dromen. Net zoals in Amsterdam treffen Isabell Werth en Charlotte Dujardin elkaar weer in de Wereldbeker. Opvallend is dat Dujardin ook haar toekomsttalent Gio zal meenemen in de CDI3*.

De Britse amazone komt met haar toppaard Mount St. John Freestyle aan start in de Wereldbeker. De talentvolle Gio bracht ze alleen nog maar nationaal uit. Deze vos kocht ze van de Kroatische Amelie Kovac enkele jaren geleden, die ze spotte tijdens een clinic waarin Kovac meereed. Dujardin wist nationaal al boven de 80% te scoren in de Grand Prix, en zal nu in Den Bosch zijn internationale debuut maken.

Ook andere namen pronken op de deelnemerslijst. De Duitse top verzamelt zich wederom in Nederland om de laatste punten te verdienen voor de Wereldbekerfinale in Las Vegas. Isabell Werth is er wederom bij, dit keer met de bruine Emilio. Verder komen ook Helen Langehanenberg, broer en zus Benjamin Werndl en Jessica von Bredow-Werndl en Frederic Wandres. Voor Oostenrijk komen Victoria Max-Theurer en haar partner Stefan Lehfellner, terwijl België wordt vertegenwoordigd door Laurence Roos. Ook de jonge Griekse amazone Theodora Livanos zal naar Den Bosch afreizen. In de CDI3* komt onder andere de Australische Tristan Tucker aan start, evenals Yessin Rahmouni die met de hengst All At Once voor Marokko aan start zal verschijnen.

Ook de Nederlandse top is goed vertegenwoordigd. Het voltallige Rotterdam team komt aan start in de Wereldbeker met Edward Gal en Zonik, Emmelie Scholtens en Desperado, Hans-Peter Minderhoud en Dream Boy en Anne Meulendijks met Avanti. Verder komen ook Thamar Zweistra, Diederik van Silfhout, Denise Nekeman, Patrick van der Meer en Adelinde Cornelissen aan start. Cornelissen zal haar rentree maken met Aqiedo, die voor het laatst aan start kwam in Neumünster vorig jaar.

De volledige deelnemerslijst voor de CDIU25 volgt. Bekijk hier alvast de volledige deelnemerslijst.

Entries CDI-W
Entries CDI3*

Bron: GOMES Media

Archieffoto: Charlotte Dujardin en Mount St John Freestyle. | ©️ 2019 GOMES Media

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nieuwsarchief
Evenementen
  1. Schaijk

    April 22 - April 25
Translate